Aussimalli riisui yläosansa rannalla – rinnat paljaana rajatonta rusketusta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sports Illustrated -lehden uimapukunumerosta tunnetuksi tullut amerikkalainen huippumalli Jessica Hart on viime aikoina jakanut julkisesti vinkkejään muun muassa meikkaukseen ja ihonhoitoon. Parhaillaan mallikaunotar ruskettaa itseään Miamin rannalla.

Hart ei halunnut saada ylävartalonsa rusketukseen vaaleampi raitoja, joten hän päätti riisua siksi bikiniensä yläosan.

31-vuotias Jessica Hart poseerasi äskettäin Triumph-alusvaatemerkin mainoskuvissa. Hart deittaili aikoinaan kuuluisan laivanvarustamosuvun perillisen, Stavros Niarchos III kanssa. Komistus tunnetaan myös seurapiirineito Paris Hiltonin entisenä poikaystävänä. Viime vuosina Hart on toiminut esimerkiksi Guessin, Triumphin ja Espiritin mallina.

Splash
Splash
Splash
Splash