Aura Festin pääesiintyjäksi Tungevaag & Raaban

Viihdeuutiset · Stara.fi

Turussa järjestettävä Aura Fest on kiinnittänyt pääsesiintyjäkseen norjalaisen DJ-duo Tungevaag & Raabanin. Yhtyeen tunnetuimpia kappaleita ovat yli 117 miljoonaa streamia kerännyt Samsara, Russian Roulette, Wolf, Springfield, Vidorra ja esikoissingle Wicked Wonderland.

Tungevaag & Raaban teki taannoin suomalaisen Isac Elliotin kanssa kappaleen Beast, joka on kuunneltu Spotifyssä jo yli 41 miljoonaa kertaa. Duon tuorein single All For Love on tällä hetkellä Suomen Spotifyn kymmenen kärjessä.

Tapahtuman muita esiintyjiä ovat muun muassa Pikku G, Nikke Ankara, Reino Nordin, JVG, Mikael Gabriel, Roope Salminen & Koira ja Isac Elliot. Kahdeksannen kerran järjestettävä kaupunkifestivaali Aura Fest juhlitaan Turun Kupittaanpuistossa 10. – 11. elokuuta kaksipäiväisenä. Tapahtuma oheistapahtumineen tavoittelee yli 13.000 kävijää.

– Aura Festin ennakkolipunmyynti on ennätysvauhdissa ja uskomme kävijäennätyksen rikkoutuvan jälleen tänä kesänä. Festivaaleilla on tällä hetkellä Suomessa todella kova kysyntä. tästä osoituksena muun muassa jo ennakkoon loppuunmyyty Turun Ruisrock, Aura Festin promoottori Tommi Mäki kertoo.

Perjantai 10.8.2018

TUNGEVAAG & RAABANPIKKU GNIKKE ANKARAREINO NORDINGASELLITKUBE & EVIL STÖÖMÄKKIISAC ELLIOT

Lauantai 11.8.2018

VIGILANDJVGMIKAEL GABRIELROOPE SALMINEN & KOIRATTIPPAOG ULLA MAIJAPYHIMYSEVELINA