Takavuosien trendi tekee paluun – lavuaarin alle ripustetaan nyt kangas

Koti & Asuminen Lifestyle · Terhi Piiroinen

Lavuaarien ympärille voi panna allaskaappeja, joiden avulla saa kaivattua lisätilaa yleensä pienikokoisiin saniteettitiloihin. Nyt kuitenkin sisustamiseen tekee paluun edullisempi trendi, jossa allaskaappi korvataan käsienpesualtaaseen pantavan kankaan avulla.

Lavuaareille ommellaan nyt hameita, joiden alle voi piilottaa esimerkiksi vessanpesuvälineitä. Altaiden alle ripustetaan kankaita, jotka sopivat muuhun sisustukseen värimaailmaltaan. Ilmettä on helppo vaihtaa muiden kylpyhuoneen tekstiilien mukaan.

Kankaan voi ripustaa altaan alle esimerkiksi kaksipuolisella teipillä tai tehdä sille oman kiskon. Kangas peittää alleen sekä rumat allasputket että muuttaa hukkaneliot säilytystiloiksi. Samanlaisia ratkaisuja on nähty myös aiempina vuosikymmeninä.