Annabelle-nukesta jo kolmas elokuva – ohjaajana kauhun mestari Gary Dauberman

Elokuvat · Terhi Piiroinen

Annabelle on kirottu räsynukke, jonka tarinan pohjalta on tehty kauhuelokuvia. Viime vuonna ensi-iltansa saanut kauhuelokuvasarjan toinen osa, Annabelle: Creation, teki yli 300 miljoonan dollarin elokuvatuoton.

The Hollywood Reporter on uutisoinut kolmannen Annabelle-elokuvan olevan tekeillä. Annabellen tarina pohjautuu osittain tositapahtumiin, sillä kirottu räsynukke on perinnetiedon mukaan aiheuttanut ongelmia omistajilleen. Kolmannen elokuvan teemaa ei ole paljastettu, mutta sen ohjaa aiemmat elokuvat käsikirjoittanut Gary Dauberman.

Annabelle-elokuvat ovat Kirottu-kauhuelokuvien spin off -esityksiä. Myös Kirottu-elokuvasta on tekeillä kolmas osa. Lisäksi Gary Daubermanin käsikirjoittama kauhuelokuva The Nun ilmestyy tänä vuonna elokuvateattereihin. Kauhun mestarina tunnettu mies on myös aloittanut pelle-elokuva Itin toisen osan käsikirjoittamista.