Jaajo Linnonmaa tänään 40 vuotta – näin monessa mies on ollut mukana!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisten suosikkijulkkiksiin lukeutuva Jaajo Linnonmaa täyttää tänään 40 vuotta. Hän on tehnyt pitkän uran median ja viihteen parissa, mutta viime aikoina Jaajo on tullut tunnetuksi huippusuositun Aamulypsy-ohjelman lisäksi pääasiassa Haluatko miljonääriksi? -ohjelman isäntänä ja Luokkakokous-elokuvien näyttelijänä.

Kuva: Mika Puustelli

Jaajo Linnonmaa kertoo Virtual Travellerista.

Räsypokka ja Pulssi -ohjelmia uransa alkuvaiheessa isännnöinyt suosikkijuontaja sai pari vuotta sitten erityisen kunnian päästä Aku Ankka -tarinaan, jossa seikkaili juontaja Kaapo Hillonmaa. Lisäksi Jaajo Linnonmaa on valittu useasti Vuoden Radiojuontajaksi ja hänen isännöimä Aamulypsy Vuoden Radio-ohjelmaksi.

Faneilleen Jaajo aiheutti syksyllä 2011 shokin, kun hän ilmoitti jättävänsä radion. Välivuoden jälkeen Linnonmaa teki kuitenkin näyttävän paluun radioaalloille tammikuussa 2013.

Luokkakokous ei ollut Linnonmaan ensimmäinen elokuvaprojekti, sillä Hymypoika-elokuvan aikoinaan ideoinut Jaajo tähditti taannoin avustajana Veijarit-elokuvaa, jonka pääosissa nähtiin Mikko Leppilampi, Antti Luusuaniemi ja Pihla Viitala.

Julkisten ammattiensa lisäksi monipuolista yritystoimintaa harjoittava Jaajo on nykyisin mukana esimerkiksi 360-videoita maailman matkakohteista välittävässä Virtual Traveller -palvelussa ja Extreme Run -urheilutapahtumassa. Kaksi vuotta sitten Linnonmaa valittiin yrittäjänä Suomen Nuorkauppakamarien Vuoden Nuori Menestyjä -finalistien joukkoon.

Jaajo Linnonmaa kertoo Luokkakokous-elokuvasta: