IL: Happoradion jäsen pelasti naisen ruotsinlaivalla – esti hyppäämästä mereen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Happoradio-yhtyeen kosketinsoittaja Klaus Suominen pelasti torstaina naisen Viking Gabriellalla, jossa yhtye oli esiintymässä. Asiasta ensimmäisenä uutisoineen Iltalehden mukaan kosketinsoittaja oli huomannut keski-ikäisen naisen aikovan hypätä laivan kannelta mereen.

Suominen huomasi tilanteen ajoissa ja ehti estää mahdollisesti kohtalokkaan hyppäämisen. Hän sai vedettyä naisen laivan kannelle, jossa oli paikalla myös yhtyeen muita jäseniä, jotka hälyttivät henkilökunnan paikalle.

Happoradio-yhtyeelle on sattunut keikkamatkoilla erikoistilanteita aiemminkin, sillä kolme vuotta sitten yhtye joutui kesäisellä keikkamatkalla rajuun auto-onnettomuuteen. Vuotta aiemmin yhtyeen keulahahmo Aki Tykki joutui maksamaan 42 kilometrin taksimatkasta Ruotsissa hurjat 676 euroa.

Terveisiä Viking Gabriellalta. Tänään töllössä Vain elämää ja Akin lounas, jos et oo täällä laivalla meidän kans niin…

Publiée par Happoradio sur jeudi 31 mai 2018