Tässä ne nyt ovat! Uutuusfarkut eivät peitä mitään – paljastavat myös takapuolen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme toukokuun alussa erikoisesta uutuustuotteesta, josta povattiin tuolloin housumaailman kesän kuumaa trendiä. Kyseessä olivat Carmar Denim -farkkumerkin 150 euroa maksavat Extreme Cut Jeans -housut, joista on jalkoväliä lukuunottamatta revitty kaikki kangas pois ja jätetty jäljelle pelkät saumat.

Vielä uutuushousuista ei ole syntynyt trendiä, mutta eilen paparazzit ikuistivat niiden käyttäjän Miami Beachilla. Siellä nimittäin kurvikas meksikolainen mallikaunotar Gabriela Suares oli pukenut ne ylleen, eli käytännössä keikisteli pelkissä bikineissä ja farkkujen saumoissa.

Suomen leveysasteilla näistä erikoisfarkuista tuskin tulee ainakaan kaiken kansan suosikkituotetta. Los Angelesissa toimivan Carmar Denimin tuote tarjoaa sivullisille hyvän näkymän housujen sisään, jos joku uskaltaa vetää tuotteen jalkaansa kuten Gabriela Suares.

Splash
Splash
Splash
Splash