Mies hylkäsi treffikumppaninsa – sitten ravintola päätti ryhtyä toimeen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Nykyajan treffikulttuuri on kaaottista, vaikeaa ja täynnä huonosti käyttäytyviä henkilöitä. Ihmiset vaihtavat kiinnostuksen kohdetta tiuhaan ja edellinen flingi saatetaan hylätä yllättäen ja mitään sanomatta. Nyt australialainen ravintola on näpäyttänyt treffikumppaninsa hylännyttä miestä näyttävästi.

Australian Uusi Etelä-Walesissa sijaitseva Milky Lane -niminen ravintola on kirjoittanut Facebookiin tarinan pieleen menneistä ensitreffeistä. Ravintolan asiakkaaksi oli tullut mies ja nainen syömään ja juomaan. Kun maksun aika oli koittanut, sanoi mies käyvänsä ulkona automaatilla.

Hän teki katoamistempun ja jätti laskun kokonaan naisen maksettavaksi. Mies myös esti naisen puhelinnumeron. Virtsapäinen teko ärsytti ravintolan henkilökuntaa ja etenkin omistaja Christian Avantia niin paljon, että he päättivät ojentaa hylätyksi tulleelle naiselle 150 australiandollarin suuruisen lahjakortin ravintolaan. Nainen saisi käyttää sen tulevaisuudessa paremman treffikumppanin kanssa.

– Tässä ei ole mitään hauskaa. Ensimmäiset treffit tai ylipäätään deittailu on tarpeeksi hankalaa vuonna 2018, eikä mikään ole kamalampaa kuin tuntea itsensä arvottomaksi tai että ei ole tarpeeksi hyvä, Milky Lane kirjoittaa Facebookissa.

On Sunday at our Bondi store, we had the unfortunate situation where a guy did a runner on the girl he was eating with,…

Publiée par Milky Lane sur lundi 4 juin 2018

Boarding our 2nd flight today 🍔🤫

Publiée par Milky Lane sur lundi 28 mai 2018