Luonto näytti jälleen voimansa – raju tornado riehui Wyomingissa

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kun ulkona vallitsee vaaralliset sääolosuhteet, ihmisiä yleensä kehotetaan pysymään sisällä tai ainakin välttämään alueita, joissa myrsky on pahimmillaan. Eräät autoilijat päättivät tornadon iskiessä kuitenkin jäädä seuraamaan myrskyn etenemistä melko läheltä.

Nyt hurjalla YouTube-videolla nähdään miten iso tornado riepotteli 6. kesäkuuta Wyomingia. Mies ja nainen ovat pienen matkan päästä kuvanneet tuhoisalta näyttävää myrskyä, joka liikkuu hiljalleen eteen päin ja muuttaa jatkuvasti muotoaan.

Aluksi tornado on melko valkoinen ja samea kun se on juuri syntynyt ja iskenyt maahan. Lopulta tornadon väri on kuitenkin tummanruskea, mikä johtuu siitä, että se on repinyt matkallaan maata ja kaikkea maasta irronnutta mukaansa.