Ariana Grande löysi jo uuden rakkaan – mies otti heti naisesta muistuttavan tatuoinnin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Ariana Grande ilmoitti toukokuun alussa eronneensa poikaystävästään Mac Milleristä. Aluksi neitokainen vakuutteli, ettei eroon liity suurempaa draamaa, mutta myöhemmin hän paljasti eron syyksi räppärin päihteiden käytön.

Ariana Grande ja Mac Miller seurustelivat vuodesta 2016 lähtien. Heti eron jälkeen nuori poptähti löysi People-sivuston mukaan rinnalleen uuden rakkauden Pete Davidsonista. Saturday Night Live -ohjelmasta tuttu 24-vuotias Pete Davidson on ilmeisesti alkanut tapailemaan Ariana Grandea eron jälkeen heti toukokuussa.

Pete Davidson julkaisi hetki sitten hänen Instagram-kanavallaan hänestä ja laulajattaresta otetun yhteiskuvan, jonka myötä hän virallisti parisuhteen. Mies on ottanut korvansa taakse jo tatuoinninkin, joka muistuttaa häntä tuoreesta tyttöystävästään. Tatuoinnissa nähdään suurilla korvilla varustettu pupunaamio, jollainen Ariana Grandella oli päässään hänen Dangerous Woman -albuminsa kannessa.

the chamber of secrets has been opened …

A post shared by Pete Davidson (@petedavidson) on

We had a good night.

A post shared by L O N D O N R E E S E (@londonreese) on