Kim Jong Un tapasi Venäjän ulkoministerin – photoshopattiin hymyilemään

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Venäjän ulkoministeri Sergei Lavrov tapasi taannoin Pohjois-Korean johtajan, Kim Jong Unin. Nyt venäläisen televisiokanavan on epäilty käyttäneen Photoshop-taikaa tehdäkseen Pohjois-Korean johtajasta iloisemman näköisen.

Venäjän valtiojohtoisen Russia-1 -kanavan Vesti Nedely -ohjelmassa nähtiin kuva Lavrovista ja Kim Jong Unista kättelemässä. Sosiaalisessa mediassa huomattiin, että Pohjois-Korean johtajan vakavaa ilmettä oli mitä ilmeisimmin muokattu hymyilevämpään suuntaan.

Kim Jong Un tulee tapaamaan kesäkuussa Singaporessa järjestettävässä huippukokouksessa Yhdysvaltojen presidentti Donald Trumpin. Aika näyttää, joudutaanko myös kyseisessä tilaisuudessa osapuolista tekemään onnellisemman näköisiä Photoshopin avustuksella.