Jäätelökioskin vegaaninen vaihtoehto huvittaa: ”Ei kaloreita eikä sokeria”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vegaanisen ruokavalion yleistyessä myös ravintoloiden ja ruoan valmistajien on tullut ottaa viime vuosien aikana entistä enemmän vegaanisia vaihtoehtoja ruokalistoilleen ja tuotantoon. Eräs jäätelökioski on ratkaissut vegaanisen vaihtoehdon melko poikkeavalla tavalla.

Unilad on julkaissut Facebook-sivuillaan videon, jossa nähdään erään jäätelökioskin vitriini. Vitriinissä on paljon erilaisia kermaisia jäätelövaihtoehtoja, joiden välissä on myös yksi vegaaninen vaihtoehto. Vegaaninen jäätelö sisältää kuitenkin vain pelkkiä jääpaloja.

Jäätelön kuvauksesta käy ilmi, että kyseessä on uusi sataprosenttisesti vegaaninen, sokeriton, munaton, laktoositon ja kaloriton herkku. Monia jääpalojen kutsuminen vegaaniseksi jäätelöksi on huvittanut, mutta videon keskustelukentästä käy kuitenkin nopeasti ilmi, että vegaanisia ja oikeaa jäätelön koostumusta muistuttavia jäätelöitä on myös olemassa.

Vegan Ice Cream

Vegan ice cream anyone? 😂🍦

Publiée par UNILAD sur jeudi 31 mai 2018