Ibizan lento teki hätälaskun humalaisten vuoksi – seksinukkeja ja häiriköintiä

Matkailu Ohhoh! · Tim Isokivi

Välimerellä sijaitseva Ibizan saari on erityisesti brittiläisten juhlijoiden suosiossa. Bilettäminen alkaa useissa tapauksissa jo matkalla, mikä on nyt johtanut ongelmiin lennolla.

Belfastista Ibizaan matkalla olleessa Jet2-koneessa matkustaneen polttariporukan juhliminen riistäytyi käsistä niin pahasti, että kone joutui tekemään välilaskun Ranskan Toulouseen. Välilaskun aikana yksi seurueen jäsenistä poistettiin.

Koneesta poistettu mies oli alkanut käyttäytymään väkivaltaisesti, sillä hänelle ei enää tarjoiltu alkoholia. Seurueen kerrotaan myös häirinneen henkilökuntaa ja matkustajia muilla tavoin, esimerkiksi kantaen mukanaan puhallettavaa seksinukkea lasten nähden.

Lento pitkittyi Ranskassa tehdyn välilaskun ansiosta. Daily Mail -lehden mukaan Jet2.com-yhtiö on pahoitellut muille matkustajille aiheutunutta häiriötä, ja kertoo lennolta poistetun miehen saaneen ikuisen porttikiellon yhtiön lennoille.