Jen Selter esittelee kurvejaan auliisti

Viihdeuutiset · Stara.fi

New Yorkissa asuva Jen Selter on noussut maailmanmaineeseen Instagram-julkkiksena ja fitness-tähtenä. Nettitähti tunnetaan kuitenkin erityisesti takapuolensa ansiosta, joka on tuonut Jenille jo yli 12 miljoonaa seuraajaa pelkästään Instagramissa.

Nyt Jen poseeraa jättisuosion saaneessa Instagram-päivityksessään ”Karate Kid -asennossa” pilvenpiirtäjän ikkunalla jalassaan ainoastaan bikinien alaosa.

How’s my karate kid pose?! 🤣

A post shared by Jen Selter (@jenselter) on

Comment below one place you want to visit this year!

A post shared by Jen Selter (@jenselter) on

Jen Selter on internet-suosionsa myötä noussut fitness-kuuluisuudeksi. Hän ansaitsee nykyään paljon rahaa erilaisten kumppanisopimusten avulla. Taannoin hän paljasti ansaitsevansa jokaisesta nettikuvastaan keskimäärin huimat 45.000 euroa. Selter julkaisee viikoittain useita näyttäviä kuvia timmistä takapuolestaan, joten hänen tulonsa ovat sosiaalisen median ansiosta kohdallaan.