Mikä kuva! Missikaunotar Rosa-Maria Ryyti läpikuultavissa bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miss Suomi 2015 Rosa-Maria Ryyti on poikkeuksellisen näyttävä missikaunotar, ja hän poseeraa usein upeissa kuvissa myös sosiaalisessa mediassa. Lähes 32.000 seuraajaa Instagramissa saanut missikaunotar jakaa kuviaan aktiivisesti seuraajilleen.

Nyt Rosa-Maria Ryyti on julkaissut itsestään Instagramissa tyrmäävän upean bikinikuvan, jossa hän poseeraa kameralle rantavedessä pukeutuneena mustiin niukkoihin bikineihin. Taannoin Ryyti säväytti seuraajansa myös upealla kuvalla, jossa hän on polvillaan sängyllä yläosattomissa.

🐬

A post shared by Rosa-Maria Ryyti (@rosamariaryyti) on

Nää on ne oikeanlaiset pilvet uimiseen ✌🏽🧜🏼‍♀️

A post shared by Rosa-Maria Ryyti (@rosamariaryyti) on

🛁

A post shared by Rosa-Maria Ryyti (@rosamariaryyti) on