StaraTV: Tältä Tampereen Laukontorin uusi Saunaravintola Kuuma näyttää!

Matkailu StaraTV Viihde Viihdeuutiset · Stara.fi

Tampere julistettiin taannoin maailman saunapääkaupungiksi yrittäjä Ville Virkin idean pohjalta, ja kaupunkiin on tänä vuonna tulossa kaksi mielenkiintoista uutta yleistä saunaa. Tullin Saunan lisäksi kaupungin ytimeen Laukontorille avataan pian Saunaravintola Kuuma.

Stara pääsi tänään ensimmäisten joukossa tutustumaan paljon puhuttaneeseen tulokkaaseen. Saunaravintola Kuumaa esittelee oheisella videolla yrittäjä Ville Iivonen.

Rakennuksesta löytyy ravintolatilaa kahdessa kerroksessa, ja asiakaspaikkoja on yhteensä noin 500. Rakennuksesta löytyy kaksi unisex-saunaa, joista on upea näköala Ratinan suvantoon. Saunojat voivat halutessaan pulahtaa terassin edustalla olevalle aidatulle uimapaikalle. Saunaravintola on avoinna ympäri vuoden.