Emily seksikkäänä bikinikuvassa – moni kuitenkin huolestui

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumalli Emily Ratajkowski on yksi tämän hetken kuumimmista nimistä etenkin bikini- ja alusvaatemuodin saralla. Nainen on alkanut myös itse suunnittelemaan uimapukuja ja bikineitä, joita hän myy oman Inamorata-nimisen vaatemerkkinsä alla.

27-vuotias Emily Ratajkowski toimii oman vaatemerkkinsä mallina ja poseeraa sen vuoksi usein suunnittelemissaan bikineissä. Nyt eräs bikinikuva on saanut kuitenkin naisen sosiaalisen median seuraajat huolestumaan, koska siinä hän näyttää olevan erityisen hoikassa kunnossa.

Emily Ratajkowskilla on kuvassa vihreät bikinit yllään. Nainen näyttää vetävän vatsaansa sisään päin ja hänen kylkiluunsa paistavat selvästi ihon alta näkyviin. Ratajkowski on aina ollut hyvin hoikkavartaloinen, mutta kuvassa hän näyttää monien mielestä huomattavasti laihemmalta kuin aikaisemmin.

NYC @inamorataswim

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

WE'RE LIVE! Link in bio 🦋

A post shared by Inamorataswim (@inamorataswim) on