Eminem käytti keikallaan aidon kuuloisia aseen ääniä – fanit raivostuivat

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Räppäri Eminem on åäät esiinnyttyään Yhdysvaltojen Tenneesseen Bonnaroo Music and Arts -tapahtumassa. Syynä on esiintymisen aikana kantautunut käsiaseen ääni. Eminem päätti Kill You -kappaleensa NME-sivuston mukaan ampuma-aseen ääniin.

Useat yleisön edustajat avautuivat sosiaalisessa mediassa säikähtäneensä äänitehostetta. Osa oli jopa kumartunut maahan luullessaan niitä todellisiksi aseen ääniksi. Äänitehosteita pidettiin mauttomana erityisesti siksi, että se palautti monien fanien mieleen viime vuonna Las Vegasin Route 91 -festivaaleilla tapahtuneen joukkoammuskelun.

Osa tähden faneista kuitenkin huomautti Eminemin käyttäneen vastaavia äänitehosteita keikoillaan jo vuosien ajan. Eminem itse ei ole toistaiseksi kommentoinut tapausta sosiaalisessa mediassa. Tähden tuorein Revival-albumi ilmestyi kauppoihin joulukuussa 2017.