Kim Kardashianin erikoinen tyyli – tässäkö on kesän trendiväri?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme aiemmin muotivaikuttaja Kim Kardashianin vaalentaneen hiuksensa aviomiehensä Kanye Westin mieltymysten mukaan. Tänä vuonna blondina, brunettena ja pinkissä tukassa viihtynyt Kim Kardashian on kuvattu nyt hiukset sähkönsinisinä.

Julkkiskampaaja Chris Appleton on julkaissut Instagramissa kuvan, jossa poseeraa seurapiirikaunotar Kim Kardashian. Merkille pantavaa on se, että naisen asukokonaisuuden lisäksi myös hänen hiuksensa on siniset. Futuristinen tyyli on saanut runsaasti kommentteja osakseen.

Kuvassa vihjailtiin sarjakuvamaisen tyylin olevan osa Kanye Westin tulevaa Yeezy-mallistoa. Monet ovat arvuutelleet, onko naisen sinistä femme fatalea muistuttava ulkonäkö osa miehensä tuotteiden mallina olemista.

Blue Black @kimkardashian #yeezyseason8 #chrisappletonhair @makeupbyariel

A post shared by Chris Appleton (@chrisappleton1) on