Portion Boys kohtasi keikkamatkallaan karhun – juoksi auton edessä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suomalaisyhtye Portion Boys on noussut verkossa suureen suosioon, ja yhtyeellä onkin jo lukemattomia hittejä. Suurinta suosiota Spotifyssa niittivät etenkin kappaleet Sierra Nevadaan ja Karjala Takas, jolla on jo yli yhdeksän miljoonaa kuuntelijaa.

Portion Boys on hyvin suosittu myös keikoillaan, ja miehet kiertävätkin aktiivisesti Suomen yökerhoissa viihdyttämässä juhlijoita. Tällä kerralla yhtyeen jäsenet törmäsivät keikalta palatessaan karhuun, joka juoksi röyhkeästi keskellä tietä.

Portion Boys on julkaissut Facebook-sivuillaan videon, jossa nähdään miten karhu juoksee heidän autonsa edessä keskellä tietä. Lopulta karhu väistää autoa tien sivuun ja jää ihmettelemään ohi ajavaa kulkuneuvoa. Tilanne sattui yhtyeen mukaan Niinilahden lähettyvillä.

Keikkamatkoilla tien päällä sattuu ja tapahtuu, mutta tällaista ei oltais kyllä koskaan osattu aavistaa tai odottaa. Mesikämmen jukolauta!!! Iha muina miehinä painelee tossa keskellä tietä ja ihan omilla liikennesäännöillä! Oli muuten melkosen jännät paikat! 😮😯😅

Publiée par Portion Boys sur dimanche 10 juin 2018