Ewan McGregor Stephen Kingin Hohdon jatko-osan päärooliin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Warner Bros -tuotantoyhtiö suunnittelee elokuvaversiota Stephen Kingin kirjasta Tohtori Uni. Kyseessä on jatkoa kirjailijan tunnetuimpiin teoksiin kuuluvalle Hohto-romaanille.

Varietyn mukaan Doctor Sleep -elokuvan päärooliin on kiinnitetty skottilainen näyttelijä Ewan McGregor. Hän esittää aikuiseksi kasvanutta Danny Torrancea, joka selvisi lapsena Overlook-hotellin yliluonnollisista tapahtumista. Torrance päätyy suojelemaan nuorta tyttöä, joka ”hohtaa” samalla tavalla kuin hän.

Elokuvan ohjaa Mike Flanagan, jonka käsialaa oli myös Netflixin Stephen King -filmatisointi Julma leikki. Kingin Hohto-kirjan pohjalta työstettiin vuonna 1980 Stanley Kubrickin ohjaama ja Jack Nicholsonin tähdittämä elokuversio.