Pihvin tuoksuiset kynttilät lanseerattiin – lihansyöjän valinta?

Koti & Asuminen Ruoka · Tim Isokivi

Monien tuoksukynttilöiden hajut ovat kukkamaisia tai hedelmäisiä, mutta kastikkeita valmistavan A.1. -yhtiön uutuuskynttilät ovat toista maata. Niiden tuoksut ovat lihaisia ja suolaisia. A.1. -kynttilät tuovat grillatun ruoan hajun kotiin milloin tahansa.

Tarjolla on perinteisen pihvin, klassisen hampurilaisen ja takapihan grillijuhlien tuoksua. Kynttilöiden hajut eivät ole vakuuttaneet kaikkia. Delish-sivustolla takapihan grillijuhlat -kynttilän on kuvailtu muistuttavan lähinnä joulukuusikauppaa kesällä. Toisaalta klassisen hampurilaisen kerrotaan tuoksuvan marinoitavalta pihviltä, kuten tarkoitus todennäköisesti onkin.

Kynttilöiden kerrotaan palavan noin 50-70 tunnin ajan. 15 dollarin hintaan myytyjen kynttilöiden kysyntä on mitä ilmeisimmin ollut kovaa, sillä niiden ensimmäinen erä on jo myyty loppuun A.1.:n verkkokaupasta.