Tässä järjestyksessä ihonhoitotuotteita pitäisi käyttää – levitä aurinkosuoja viimeisenä

Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ihon hyvinvointiin ja ulkonäköön pystyy vaikuttamaan paljon erilaisilla tuotteilla ja ihonhoitomenetelmillä. Moni vannoo säännöllisten kosmetologikäyntien nimeen, mutta suurin osa naisista hoitaa ihoaan omilla tuotteillaan kotona.

Ihmisille markkinoidaan tällä hetkellä niin paljon erilaisia kosteuttavia ja ryppyjä siloittavia voiteita, puhdistusaineita, kasvovesiä ja seerumeita, että moni voi hämmentyä siitä miten niitä tulisi käyttää. Ihoa hoitaessa etenkin tuotteiden järjestyksellä on suuri merkitys.

Nyt ihonhoidon ammattilaiset kertoivat Daily Mail -sivustolle missä järjestyksessä ihonhoitotuotteet tulisi kasvoille levittää.

1. Meikinpoistoaine

2. Kasvojen puhdistusemulsio

3. Kasvovesi tai kuorinta

4. Hoitava seerumi, voide tai suihke

5. Silmänympärysvoide

6. Kosteusvoide

7. Kasvoöljy

8. Aurinkosuojalla varustettu tuote