Donald Trump kommentoi Robert De Niroa: ”Saanut liikaa osumaa päähän!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Veteraaninäyttelijä Robert De Niro haukkui äskettäin Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpia Tony Awards -gaalan lavalla. Presidentti Donald Trump on vastannut näyttelijälle tapansa mukaan Twitterin välityksellä.

– Robert De Niro, hyvin matalalla älykkyysosamäärällä varustettu henkilö, on ottanut vastaan liian monta iskua ammattilaisnyrkkeilijöiltä elokuvissa. Katsoin hänen esiintymisensä eilen ja rehellisesti uskon hänen olevan sekaisin. Hän ei ilmeisesti ymmärrä, että taloustilanne on parempi kuin ikinä, työllisyys on kaikkien aikojen korkein ja yritykset sijoittavat jälleen kotimaahamme. Herää pahvi!, Trump kirjoitti Twitterissä.

Näyttelijä Robert De Niro on arvostellut Yhdysvaltain presidenttiä useaan eri otteeseen. Hänen Tony Awardseissa lausumat kirosanat ehdittiin sensuroimaan ennen kotikatsomoihin lähettämistä. Tony Awards- nimisen gaalan vieraat kuulivat kuitenkin näyttelijän terveiset sensuroimattomana ja antoivat miehelle valtaisat suosionosoitukset.