Electric Festivalin Stara VIP -kampanja käynnistyi – kannattaa toimia heti!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Helsingin Messukeskuksessa 20. – 22. heinäkuuta järjestettävän Electric Festival -tapahtuman halutuin lippu on Stara-verkkomedian kanssa toteutettu Stara VIP, jonka haltijat voivat jatkaa juhlimista viisi tuntia muita pidempään. Lisäksi Stara VIP -lipun haltijoille on oma sisäänkäynti, narikka, WC-alue, baari ja pankkiautomaatti.

Electric Festival 2018

Nyt käynnissä on Stara VIP – The Full Experience -kampanja, jossa Staran lukijat voivat hankkia VIP-statuksensa muita edullisemmin. Kampanjan ajan kaksi Stara VIP -lippua ostaneet saavat kolmannen kaupan päälle. Kampanjassa lippuja on rajoitettu erä, joten kannattaa toimia nopeasti.

Suomen suurimman elektronisen musiikin tapahtuman päätähtinä nähdään erittäin nimekäs tähtikaarti, sillä mukana ovat Above & Beyond, Aly & Fila, Gareth Emery, Gabriel & Dresden, Markus Schulz sekä trance-legenda Paul van Dyk. Electric Festival tarjoilee kolmen päivän aikana yhteensä 36 tuntia elektronisen musiikin tähtiä. Ennakkoliput myy Ticketmaster.