Jessie J palasi yllättäen vuosien tauolta – julkaisi heti uutta musiikkia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jessie J on 30-vuotias poptähti, joka tunnetaan hänen suuresta ja voimakkaasta lauluäänestään. Nainen nousi kansainväliseen julkisuuteen vuonna 2011 julkaistuaan superhitiksi nousseen Price Tag -nimisen kappaleen, jota on kuunneltu Spotifyssa jo yli 135 miljoonaa kertaa.

Vuoden 2011 jälkeen naisen suosio vain kasvoi kasvamistaan. Vuonna 2014 tähti näytti olevansa uransa huipulla julkaistuaan uuden Sweet Talker -nimisen albuminsa, mutta pian sen jälkeen Jessie J päätti kuitenkin vetäytyä tauolle. Nyt neljä vuotta myöhemmin tähti on palannut uransa pariin ja julkaissut viimein uutta musiikkia.

Jessie J julkaisi faniensa yllätykseksi R.O.S.E. -nimisen albumikokonaisuuden, joka koostuu neljästä eri osasta. Empowerment, Sex, Obsessions ja Realisations -nimiset osat pitävät kukin neljä omaan aihealueeseensa istuvaa kappaletta sisällään.

R.O.S.E. OUT NOW 🌏🌹 | Link in bio ❤️

A post shared by J E S S I E . J (@jessiej) on