Nainen työnsi päänsä pakoputkeen – palokunta joutui pelastamaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ei kannata työntää nokkaansa sinne, minne se ei kuulu. Kyseinen neuvo tuli harvinaisen selväksi eräälle amerikkalaisnaiselle jonka pää jäi jumiin ajoneuvon pakoputkeen.

Minnesotassa järjestetyssä Winstock Country Music Festival -tapahtumassa vieraillut Kaitlyn Strom päätti kokeilla, mahtuisiko hänen päänsä kuorma-auton isokokoiseen pakoputkeen. Pää mahtui sisään, mutta valitettavasti se ei mahtunut tulemaan enää ulos.

Huffpost-sivuston mukaan Stromin pää oli jumissa pakoputken sisällä noin 45 minuutin ajan. Lopulta paikalle hälytetyn palokunnan jäsenet pelastivat hänet sirkkelin avulla. Tilanne ikuistettiin Facebookissa sittemmin jaetuksi videoksi, joka on kerännyt yhteisöpalvelussa jo reilusti yli kaksi miljoonaa katselukertaa.

 

How much alcohol does it take to get your head stuck in a diesel pickups exhaust tip?It is NOT my video! You media/press are like vultures! Stop asking me for permission to use it. I just delete everyone that ask's. Do some research and find who owns the video.

Publiée par Billy Little sur samedi 9 juin 2018