Nicki Minaj uhmakkaana: ”Olen vahvempi sinkkuna!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Muhkeista muodoistaan tunnettu laulaja Nicki Minaj vitsaili äskettäin seurustelevansa räppäri Eminemin kanssa. Todellisuudessa 35-vuotias nainen on oikeasti sinkku ensimmäistä kertaa elämässään. Hän on aina ollut pitkissä parisuhteissa, joten sinkkuelämä on uutta.

Elle-lehden kansikuvaa koristava Nicki Minaj tunnustaa, että on seurustellut lähes yhtäjaksoisesti 15-vuotiaasta saakka. Nainen kehuu elävänsä nykyisin parasta mahdollista elämää vapaana naisena. Hän tuntee itsensä vahvaksi ja voimakkaaksi – lähes kaikkivoivaksi.

– Heti kun tajusin voivani elää, hengittää, syödä, nukkua, kävellä ja puhua myös ilman poikaystävää, jokin klikkasi sisälläni. Sinkuksi tuleminen oli yksi niistä asioista, jotka saivat minut tuntemaan oloni vahvaksi ja vaikutusvaltaiseksi, Nicki Minaj kertoo.