Isot rinnat aiheuttavat ongelmia – naiset jakavat tuskan sosiaalisessa mediassa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suuret rinnat voivat olla näyttävät, mutta valitettavasti ne voivat myös hankaloittaa naisen elämää. Isokokoinen povi saattaa aiheuttaa terveysongelmia niskojen ja hartioiden seudulle. Isorintaisten naisten on myös hankalampi harrastaa liikuntaa, löytää sopivia vaatteita tai nukkua vatsallaan.

Nettiin on julkaistu runsaasti tarinoita ja kuvia isorintaisten naisten kohtaamista ongelmista hashtagilla #bigboobsproblems. Kerroimme taannoin, että rintojen pienennysleikkaukset ovat kasvattaneet suosiota, koska suuri povi voi olla epämukava. Naiset ovat valittaneet, että isolle rintavarustukselle on hankala löytää kauniita rintaliivejä, koska valikoima mukailee yleensä mummotyyliä maksamakkaran eri sävyjä muistuttaen.

Tissihiki on todellinen murheenkryyni, kun rintojen alle muodostuu oma substrooppinen ilmastonsa. Valtoimenaan olevat rinnat saattavat myös hypätä ylös rintaliiveistä pienestäkin liikkeestä. Isomman kuppikoon naiset joutuvat yleensä maksamaan huiman hinnan korkealaatuisista rintaliiveistä – mutta mukavuuden vuoksi se kannattaa.

#facts💯 #bigtittiecommittee #bigboobsproblems

A post shared by 👯CrazySexyBeautiful💋 (@mabelina562) on

🤷🏽‍♀️ #thattimeofyear #sorrynotsorry #bigboobsproblems

A post shared by Naomi (@buibear88) on

#bigboobsproblems

A post shared by Tierra Prince (@thatweirdgirl_22) on