Lapset tunnustivat pahimmat tekonsa – näitä isät eivät tienneet

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Isänpäivää vietettiin Yhdysvalloissa viime sunnuntaina 17. kesäkuuta. Kyseisen päivän kunniaksi juontaja Jimmy Kimmel halusi haastatella lapsia ja pyytää heitä tunnustamaan vanhempansa läsnäollessa heidän pahimpia tekojaan.

Jimmy Kimmel laittoi hänen katuhaastattelijansa asialle halutessaan tietää mikä on kamalinta mitä lapset ovat tehneet isältään salaa. Moni nuori ja hieman varttuneempikin lapsi tunnusti kameran kuvatessa reippaasti omat pahimmat tekonsa vaikka heidän isänsä seisoi heidän vierellään tunnustuksen aikana.

Lapset tunnustivat varastaneensa isältään rahaa, juopotelleensa salaa ja harrastaneensa ensimmäistä kertaa seksiä tyttöystävänsä kanssa oman isänsä autossa. Isät yllättyivät lastensa tekosista, mutta ainakin he voivat olla ylpeitä siitä, että rehelliset lapset päättivät nyt rohkeasti tunnustaa tekonsa.