43-vuotias Eva Longoria sai esikoisensa – synnytti terveen pojan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Noin kaksi vuotta sitten José Bastonin kanssa avioon astellut näyttelijätär ja tuottaja Eva Longoria on ikuistettu viime syksyn aikana useisiin valokuviin hehkuvan kauniina. 43-vuotias kaunotar vahvisti loppuvuodesta odottavansa ensimmäistä lastaan 49-vuotiaan José Bastonin kanssa. Nyt avioparin perhe on kasvanut pienellä pojalla.

Eva Longoria ja José Bastón jakoivat HOLA! USA -lehdelle heidän ensimmäisen kuvansa, jossa vastasyntynyt vauva nähdään Eva Longorian syleilyssä. Suloisessa kuvassa pieni poikavauva makaa äitinsä rintaa vasten pieni pipo päässään peiton alla.

Eva Longoria laittoi Hollywoodissa sijaitsevan kotinsa aiemmin keväällä myyntiin. Hän on muuttanut hetki sitten yhdessä aviomiehensä kanssa Bel Air Crestissä sijaitsevaan kartanoon, jossa he aikovat kasvattaa poikansa.