Fanit kritisoivat Nicki Minajin tanssimista – tähti iski heti takaisin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Räppäri Nicki Minaj on tunnettu hänen useista kansainvälisiksi hiteiksi nousseista kappaleistaan ja muhkeista muodoistaan. Minaj twerkkaa usein musiikkivideoillaan ja keikoillaan, ja nyt hän esitteli tanssitaitojaan myös omalla Instagram-kanavallaan.

35-vuotias Ncki Minaj julkaisi näyttävän videon, jossa hän tanssii hyvin viettelevästi valkoisessa asussa uima-altaassa. Nainen arvasi saavansa tanssivideosta kritiikkiä osakseen, mutta silti negatiiviset kommentit näyttivät saaneen Minajin pois tolaltaan.

Nicki Minajin hidasta ja hyvin seksikästä tanssia kutsuttiin jäykäksi, minkä lisäksi fanit arvelivat hänen takapuolensa olevan puutunut. Minaj vastasi Daily Mail -sivuston mukaan kommentoijalle heti takaisin: ”No sinä olet ankea, vihainen, liian ruma ja sinulla on liian iso otsa. Mene vi**uun sivuiltani”.

#BED trailer in my bio 🛏✨🌟💦🌊

A post shared by Barbie® (@nickiminaj) on

Link my bio for the #Bed trailer

A post shared by Barbie® (@nickiminaj) on