Rita Oran kesämekko säästeli kangasta? Kaula-aukko pääosassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Rita Ora on menestynyt soittolistojen kärjessä erinomaisesti keväällä julkaistun Anywhere-hittinsä ansiosta. Nainen julkaisi myös hetki sitten yhdessä Liam Paynen kanssa heti hitiksi nousseen For You -nimisen kappaleen, joka toimi uuden Fifty Shades Freed -elokuvan tunnusmusiikkina.

Eilen Rita Ora kuvattiin New Yorkissa, jonka lämmöstä hän nautiskeli rohkeassa kesämekossa. Asun etumus ei nimittäin liikoja peittänyt, ja Ora tuli tarjonneeksi vastaantulijoille näkymän upeaan kaula-aukkoon.

27-vuotias tähti ihastutti New Yorkissa astellessaan kadulla uudessa hiustyylissään. Rita Oralla oli yllään upea kaksiosainen vaaleansininen asu, johon kuului korkealla halkiolla varustettu hame ja keskivartalon paljastava lyhyt toppi.

Splash
Splash
Splash
Splash