Sara ”Saara” Forsberg haikailee hoikkaa ulkonäköä – fanien mielestä edelleen kaunis

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Äskettäin Los Angelesista takaisin Suomeen muuttanut Sara Forsberg kertoi hiljattain lihoneen 22 kiloa. Nyt nainen on muistellut muutaman vuoden takaista ulkonäköään julkaisemalla nostalgiakuvia Instagramiin.

– Okei, olen itseassa järkyttynyt kuinka pieni olin muutama vuosi sitten. Saisinpa ajan takaisin, Saara-taiteilijanimellä tunnettu laulaja kirjoittaa Instagramissa julkaistuihin kuviin.

Räväkästä ulosannistaan tunnettu esiintyjä on saanut runsaasti positiivista palautetta faneiltaan. Useat pitävät naisen nykyistä ulkonäköä aikuismaisempana ja kauniimpana. Monet ovat kommentoineet, että terveys ja hyvinvointi ovat ulkonäköä tärkeimpiä seikkoja. Ihmisten onni tulee sisältä, ei ulkoa. Saara, olet kaunis!