Dua Lipa kaupungilla ilman pikkuhousuja – rohkea mekko paljasti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Dua Lipa on noussut nopeasti kansainväliseksi supertähdeksi hiteillään Scared to Be Lonely ja New Rules, joita on kuunneltu pelkästään Spotifyssa yhteensä noin 1,4 miljardia kertaa. 22-vuotias kaunotar on ollut alalla vasta muutaman vuoden, mutta hän oli jo tänä vuonna ensimmäinen naisartisti, joka on saanut samana vuotena BRIT Awards -palkinotgaalassa viisi ehdokkuutta.

Dua Lipa on ennen musiikkiuraansa toiminut myös mallina. Naisella on edelleen todella näyttävä tyyli, joka kiinnittää ohikulkijoiden katseet aina myös kadulla. Tällä kerralla nainen ihastutti tyylikkäällä mekolla, jossa oli erittäin seksikäs vyötärölle saakka avautuva halkio.

Dua Lip nähtiin New Yorkissa hänen mallipoikaystävänsä Isaac Carewin kanssa. Naisella oli yllään keltainen baskeri ja mekko, jonka pitkä halkio paljasti kuvaajille, että tähdellä ei ollut lainkaan pikkuhousuja yllään.

Splash News
Splash News
Splash News
Splash News