Juontaja yllätti kitaristinsa muuttumisleikillä – uskotko silmiäsi?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suosittu Sillä silmällä -tositelevisiosarja perustuu siihen, että jokaisessa jaksossa ohjelman viisi homomiestä auttavat heteromiestä päivittämään tyylinsä ja elämäntapansa parempaan suuntaan. Tällä kerralla muutosleikkiin pääsi mukaan juontaja James Cordenin ohjelman oma kitaristi.

James Corden järjesti hänen keskusteluohjelmansa 47-vuotiaalle kitaristille Tim Youngille muutosleikin. Sillä silmällä -ohjelman viisi stylistiä tulivat auttamaan Cordenia Tim Youngin homsuisen rokkarityylin muuttamisessa hieman tyylikkäämpään ja modernimpaan suuntaan.

Tim Young sai miehiltä neuvoja muun muassa kuntoilun ja terveellisen ruokavalion suhteen, mutta lopulta kuitenkin hiustenleikkuu ja vaatetyylin vaihtaminen saivat suurimman muutoksen miehessä aikaan. Lopputulos yllättää itse kitaristinkin, joka näyttää olevan todella tyytyväinen uuteen huolitellumpaan tyyliinsä.