Vau! Nainen maskeerasi itsestään Meghan Marklen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sussexin herttuatar Meghan on kulkenut unelmien matkan Los Angelesista Yhdistyneen kuningaskunnan prinssi Harryn puolisoksi. Näyttelijänä aiemmin työskennellyt nainen on nyt yksi maailman seuratuimmista kasvoista.

Monet ihailevat Meghanin ulkonäköä, jonka etniset piirteet ovat syntyneet tummaihoisen äidin ja vaaleaihoisen isän ansiosta. Instagramissa meikkaus- ja maskeeraustaitojaan esittelevä Promise Tamang -niminen nainen on nyt muuttanut itsensä Meghanin näköiseksi. Hän on luonut kasvoilleen kuninkaallisen hääjuhlan ulkonäön.

Ihmiskameleontiksi itseään tituleeraava Instagram-käyttäjä on kuin ilmetty Sussexin herttuatar. Hän on ansioitunut meikillä tekemillään muutoksilla ja naisella on 1,2 miljoonaa seuraajaa.