54-vuotias Brigitte Nielsen synnytti tytön – vanhin lapsi jo 34-vuotias

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Tanskalainen takavuosien seksisymboli ja näyttelijätär Brigitte Nielesen on synnyttänyt tyttövauvan. Näyttelijän ensimmäinen tytär sai nimekseen Fiona. 54-vuotiaana viidennen lapsensa synnyttänyt Brigitte Nielsen on naimisissa 40-vuotiaan Mattia Dessin kanssa.

People-lehdelle virallisen lausuntonsa antanut pariskunta hehkuttaa kauniin tyttärensä syntymää. Nielsen ja Dessi ovat olleet naimisissa 12 vuotta. Pariskunta kertoo liiton olleen pitkä ja kivinen, mutta tällä hetkellä he ovat rakastuneempia kuin koskaan aiemmin.

Brigitte Nielsenillä on ennestään neljä poikaa, joista vanhin on 34-vuotias. Valkokankaalla Brigitte Nielsen tunnetaan erityisesti toimintarooleistaan. Hän on näytellyt muun muassa elokuvissa Red Sonja, Cobra ja Beverly Hills kyttä 2.

greek lunch….in LA 😋 #foodlover #love

A post shared by Brigitte Nielsen (@realbrigittenielsen) on

happy time ❤️ positive vibes #happyness #positivevibes

A post shared by Brigitte Nielsen (@realbrigittenielsen) on

you'll be a great papà ❤️ Ti amo 💋 #fathersday #daddy #love #family

A post shared by Brigitte Nielsen (@realbrigittenielsen) on