Johnny Knoxville muisteli jokaista loukkaantumistaan – 20 vuotta silkkaa tuskaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Villistä Jackass-ryhmästä tunnettu Johnny Knoxville on uransa aikana satuttanut itsensä erilaisten temppujen ja kuvausten yhteydessä hyvin monta kertaa. Hänet nähdään myös valkokankaalla uudessa Action Point -elokuvassa, joka on saanut ensi-iltansa kesäkuun alussa.

Nyt Johnny Knoxville käy Vanity Fair -sivuston videolla läpi kaikki onnettomuudet ja loukkaantumiset, joita hän on uransa aikana kokenut. Haastattelun lomassa videolla nähdään myös leikkeitä kyseisistä tapahtumista, jotka ovat taltioituneet videolle.

Ensimmäisen kerran Johnny Knoxville satutti itseään vuonna 1998. Tällöin hän koki yhden kammottavimmista kivuista saadessaan pippurisumutteesta kasvoilleen. Jackass-ohjelman kuvauksissa mies on lennätetty raketilla, häntä on isketty lukemattomia kertoja sukukalleuksille ja ammuttu muun muassa värikuulilla paljaaseen kehoon.