Lapsen somekuvien poiston syy paljastui – Kylie Jennerille karmaiseva uhkaus

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti ja bisnesnainen Kylie Jenner on jakanut hänen kokemiaan hetkiä äitinä säännöllisesti yli 109 miljoonan Instagram-seuraajansa kanssa. Maanantaina 20-vuotias perheenäiti kuitenkin päätti poistaa jokaisen kasvokuvan hänen muutaman kuukauden ikäisestä Stormi-tyttärestään.

Kylie Jenner on julkaissut alun perin monta suloista kuvaa ja videota hänen tyttövauvastaan, mutta kaiken kerrottiin muuttuneen kuitenkin heti kun nainen sai kritiikkiä kuvista osakseen. Nyt lähipiiristä on kerrottu, että Kylie pelästyi etenkin kommenteista, joissa uhattiin kidnapata Stormi.

Ilkeät kommentoijat ovat The Sun -sivuston mukaan nimitelleet lasta rumaksi. Osa on kuitenkin mennyt niin pitkälle, että on jopa uhkaillut realitytähteä lapsen kidnappaamisella. Tämä johti lopulta siihen, että Kylie Jenner päätti poistaa sosiaalisesta mediasta kaikki kuvat, joissa Stormi-tyttären kasvot näkyivät.

happy birthday North & P.. 🖤

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on