Paris Hiltonin häistä halutaan realitysarja – tarjouksia pöytä täynnä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Seurapiirikaunotar ja liikenainen Paris Hilton on esiintynyt Simple Life ja Paris Hilton’s My New BBF -realitysarjoissa. Nyt naiselle on ehdotettu uutta tosi-tv -sarjaa liittyen hänen pian koittaviin hääjuhliin sulhasena olevan Chris Zylkan kanssa.

Satumaisia häitä suunnitteleva 37-vuotias Paris Hilton paljastaa E! Newsille, että televisioyhtiöt ovat osoittaneet kiinnostuksensa Hiltonin ja Zylkan hääjuhlien filmatisointiin.

Hilton ei kuitenkaan vielä paljastanut, pääsevätkö televisionkatsojat osallistumaan häähumuun realitysarjan kautta. Sen sijaan nainen kehaisee hääjuhlien olevan elegantit, mutta pienet.

Paris Hilton kertoi aiemmin haaveilleensa kolmesta erillisestä hääjuhlasta, jotka pidettäisiin eri puolilla maailmaa hänen laajan ystäväpiirinsä vuoksi.

Nyt nainen kuitenkin sanoo, että tilaisuus on tarkoitus pitää intiiminä, koska hän ei voi kutsua kaikkia paikalle. Häiden pääasiallisin tarkoitus on saada naiselle aiheitta perheen perustamista varten. Paris Hilton haluaa pian lapsia Chris Zylkan kanssa.

My new #ThatsHot tracksuit is everything! 💖 Loves it! 😉 #ParisHiltonXBoohoo

A post shared by Paris Hilton (@parishilton) on