Taylor Swift kyllästyi stalkkereihin – kodin ympärille valtava muuri

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Taylor Swift on ottamassa mallia Donald Trumpista yllättävällä tavalla. Poptähti on rakennuttamassa ikiomaa muuria, tässä tapauksessa tosin vain kotinsa ympärille.

Swiftin Beverly Hillsissä sijaitsevan kodin ympärillä on ennestään jo kaksi metriä korkea aita. Nyt hän on kuitenkin TMZ:n mukaan rakenuttamassa tontilleen myös entistä korkeampaa, jopa yli neljä metriä korkeaa muuria.

Päätöksen taustalla ovat lukuisat vainoamistapaukset. Pelkästään huhtikuussa otsikoihin nousi kaksi rikosta, joissa pakkomielteiset fanit murtautuivat tähden omistamiin asuntoihin. Toinen tapahtui tähden Beverly Hillsin kodissa, toinen puolestaan New Yorkissa.

Muurin rakennuttamisen yhteydessä tähden kodin pihalla tullaan tekemään myös maisemasuunnittelua. Kaikki muureissa olevat reiät tullaan peittämään kasveilla, jotta ulkopuoliset eivät näkisi sisäpuolelle.