Will.i.am haastettiin oikeuteen – poptähteä syytetään ikäsyrjinnästä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Will.i.am, eli William James Adams, on amerikkalainen rap-artisti, laulaja, musiikkituottaja, näyttelijä ja The Black Eyed Peas -yhtyeen perustajajäsen. Nyt 43-vuotias mies on haastettu oikeuteen ikäsyrjinnän vuoksi.

TMZ paljastaa The Black Eyed Peas -tähden irtisanoneen viime vuonna suuren määrän työntekijöitä. Nyt Will.i.amin entinen kokki Pamela Bailey on haastanut miehen oikeuteen, koska kaikki supertähden viime vuonna irtisanomat työntekijät ovat olleet yli 40-vuotiaita.

Bailey sanoo olleena mallityöntekijä, jolla ei koskaan ollut ongelmia työnantajansa kanssa kymmenvuotisen yhteisen uran aikana.

Bailey oli 61-vuotias potkut saatuaan. Irtisanominen oli tullut yllätyksenä, koska nainen oli hieman aiemmin saanut palkankorotuksen ja lisää vastuualueita tehtäväänsä. Will.i.am on rikkonut oikeushaasteen mukaan vuoden 1967 työehtosopimusta, jossa kielletään työntekijöiden syrjiminen iän perusteella.