Tältä näyttävät Leonardo DiCaprio ja Brad Pitt Tarantinon uutuuselokuvassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Leonardo DiCaprio, Brad Pitt ja Quentin Tarantino siirtyvät valkokankaalla seuraavaksi svengaavalle 60-luvulle. Tuleva Once Upon a Time in Hollywood sijoittuu aikakauden loisteen ja Manson-murhien keskelle Los Angelesiin.

DiCaprio on julkaissut ensimmäisen kuvan odotetusta elokuvasta Instagramissa. Brad Pittin esittämä stuntmies Cliff Booth nähdään farkuissa ja farkkutakissa, kun taas DiCaprion esittämä näyttelijä Rick Dalton on pukeutunut keltaiseen poolopaitaan, oranssiin nahkatakkiin ja ruskeisiin housuihin.

Once Upon a Time in Hollywood sijoittuu kesään 1969, jolloin Charles Mansonin johtama kultti murhasi näyttelijä Sharon Taten. Tatea esittää Margot Robbie, ja lisäksi elokuvassa ovat mukana muun muassa Dakota Johnson, Al Pacino sekä Burt Reynolds.

 

First look. #OnceUponATimeInHollywood

A post shared by Leonardo DiCaprio (@leonardodicaprio) on