Leffakaunotar paljasti treeniniksinsä – yksi helppo asia auttaa

Fitness Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Jennifer Garner on mittavan uran elokuvien parissa tehnyt kaunotar, joka toimii samalla myös perheenäitinä hänen ja Ben Affleckin kolmelle yhteiselle lapselle. 45-vuotias nainen on todella hyvässä kunnossa, ja moni nainen näyttäisikin kiinnittäneen erityisesti huomiota hänen käsivarsiinsa.

Jennifer Garner on treenannut neljä vuotta ohjaaja Simone De La Ruen kanssa. Tulokset puhuvat puolestaan, minkä vuoksi hän saikin Oscar-gaalan myötä erityisen maininnan useilta lehdiltä kauniin puvun lisäksi parhaista käsivarsista.

Nyt Garner on paljastanut Women’s Health -sivustolle niksinsä, joka auttaa häntä sitoutumaan omiin treeneihinsä.

Näkyvät tulokset vaativat säännöllistä treenaamista ja johdonmukaista treeniohjelmaa. Motivaation ollessa hakusessa treenaaminen voi kuitenkin vähitellen jäädä muiden mielekkäämpien asioiden tieltä.

Jennifer Garner on selättänyt motivaatiota koskevat ongelmat sillä, että hän treenaa heti kun hän herää.

Garner kertoo laittavansa iltaisin aina sekä kahvinkeittimen että treenivaatteet ja salikassin valmiiksi odottamaan aamua. Näin hänen ei tarvitse aamulla tehdä muuta kuin napata kahvi mukaansa ja lähteä. Tämä on kaunottaren mukaan auttanut häntä siinä, että hän ei ehdi keksimään mitään tekosyitä ennen kuntosalille lähtemistä.