Jenna Dewanin niksit kesää varten – ilman näitä ei voisi elää

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Jenna Dewan Tatum tunnetaan rooleistaan muun muassa Witches of East End -televisiosarjassa ja Step Up -elokuvassa. Tällä hetkellä nainen juontaa World of Dance -nimistä televisio-ohjelmaa, jossa tanssijat kilpailevat miljoonan dollarin pääpalkinnosta.

Jenna Dewan ylläpitää myös omaa YouTube-kanavaa, jossa hän antaa lähes 300.000 seuraajalleen vinkkejä niin kauneuden kuin hyvinvoinninkin suhteen. Nyt 37-vuotias kaunotar on paljastanut mitkä ovat kesäisin hänen luottotuotteitaan, joita ilman nainen ei pystyisi elämään.

Jenna Dewan paljastaa, että hän käyttää vartalollaan aina hehkua tuovaa voidetta, joka ruskettaa ihoa kevyesti ja sisältää myös aurinkosuojan. Naisen mukaan ihon kosteuttaminen hyvällä kosteusvoiteella ja suojaaminen auringon haitallisilta säteiltä ovat tärkeimpiä asioita kesällä. Nainen itse suosittelee käyttämään aurinkovoidetta, jonka suojakerroin on yli 50.

Yöksi Jenna Dewan ottaa aina meikin kasvoiltaan pois ja levittää kasvoilleen voiteen, joka puhdistaa ja kirkastaa ihoa yön aikana kemiallisesti. Dewan korostaa myös huulten kosteuttamisen tärkeyttä ja sitä, että kasvojen ihoa ei tulisi koskaan ruskettaa auringossa vaan voiteiden avulla.