Destiny’s Child -tähti hakeutui hoitoon – kärsii masennuksesta

Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laulaja Michelle Williams tunnetaan parhaiten Destiny’s Child -tyttöbändin jäsenenä. Kelly Rowlandin ja Beyoncen lähdettyä soolourilleen bändin jälkeen Williams on kuitenkin elänyt median valokeilan ulkopuolella pidemmän aikaa.

37-vuotias laulaja kertoi viime vuonna kärsivänsä masennuksesta. Nainen paljasti Daily Mail -sivuston mukaan uineensa niin syvissä vesissä, että hän oli toisinaan jopa itsetuhoinen ja halusi päättää oman elämänsä. Nyt nainen on hakeutunut hoitoon.

Michelle Williams on kirjautunut mielenterveydelliseen kuntoutuskeskukseen kokiessaan, että hän ei enää omin avuin selviä masennuksensa kanssa. Nainen on jo vuosia kasvattanut tietoisuutta masennuksesta ja sen oireista julkisesti ja kehottanut ihmisiä hakemaan itselleen apua. Nyt hän ilmoitti, että tarvitsee apua myös itse, minkä vuoksi hän on kääntynyt psykiatrisen hoidon puoleen.

Headed to the White House! #Grammys #BET #WhiteHouse

A post shared by Michelle Williams (@michellewilliams) on