Emily Ratajkowski esitteli upeaa sormustaan – kaksi isoa timanttia!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumalli Emily Ratajkowski yllätti kaikki maaliskuussa menemällä naimisiin salaa maistraatissa hänen poikaystävänsä Sebastian Bear-McClardin kanssa. Emily Ratajkowski ei ollut ikinä unelmoinut häistä, minkä vuoksi hänestä maistraatissa vihkiminen kuulosti hyvältä idealta.

Emily Ratajkowski on kertonut aiemmin, että hän ja Sebastian päättivät itse valmistaa omat sormuksensa vihkimistä edeltävänä iltana. Emily ja Sebastian olivat heti kosimisen jälkeen kävelleet Chinatowniin ja ostaneet noin 30 grammaa puhdasta kultaa, josta he takoivat itse kultasepän avustuksella itselleen sormukset. Nyt nainen on esitellyt kultaisen vihkisormuksen pariksi valmistunutta timanttisormusta.

Emily Ratajkowski esitteli hänen Instagram-kanavallaan hänen uutta vihkisormustaan. Timanssisormuksessa on kaksi suurta timanttia, joista toinen on neliskanttinen ja toinen tipan mallinen. Hääpari suunnitteli myös timanttisormuksen yhdessä.

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on