Koira katosi yllättäen hellepäivänä – löytyi jääpalakoneen sisältä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poikkeuksellisen pitkään Suomessakin jatkuneet helteet aiheuttavat tukalat oltavat perheiden karvaisille lemmikeille. Etenkin koirat hakeutuvat usein kodissa kaikkein viileimpään kohtaan makoilemaan. Eräs koira keksi etsiä itselleen viilennystä jääpalakoneen sisältä.

YouTube-videolla nähdään tilanne, jossa siperianhusky Mako löytyy jääpalasäiliön sisältä viilentymästä. Koira oli omistajiensa kanssa golfradalla ja juossut itsensä läkähdyksiin. Kun pariskunta oli mennyt Makon kanssa sisälle kotiin, koira oli heti kadonnut näkyvistä.

Lopulta pariskunta oli huomannut, että Makon häntä pilkistää ulos jääpalasäiliön kannen alta. He olivat päättäneet kuvata videolle hauskan tlanteen, jossa he löytävät koiran, joka oli etsinyt itselleen talon viileimmän paikan ja myös löytänyt sen.