Salarakas sai Kardashianit kateelliseksi – tässä vasta muodokkaat pakarat!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amerikkalainen Lani Blair nousi yhdessä yössä kuuluisuuteen jäätyään kiinni uskottomuudesta Khloe Kardashianin avopuolison, koripalloilija Tristan Thompsonin kanssa. Hänellä on Instagramissa jo 437.000 seuraajaa.

Nyt 28-vuotias kurvitar jatkaa ulkoisten avujensa esittelemistä. Naisen kapea vyötärö ja äärimmäisen muhkea takapuoli edustavat Kardashianien aloittamaa kauneusihannetta parhaimmillaan. Jopa luonnottoman suurelta näyttävä peppu on etenkin miespuolisten ihailijoiden mieleen. Lani Blair on julkaissut runsaasti kuvia, joissa pakarat pääsevät pääosaan.

NBA-tähti Tristan Thompson yrittää keskittyä perhe-elämäänsä kolmen kuukauden ikäisen True Thompsonin ja avovaimo Khloe Kardashianin kanssa. Perhe on yrittänyt saada asioita kuntoon terapian avulla. Tristanin on kuitenkin kerrottu pitävät edelleen yhteyttä Lani Blairiin.

Happy Sunday! Matching set: @fashionnova😍

A post shared by Lani Blair (@laniblair) on

In those jeans…🎶 @fashionnova😍

A post shared by Lani Blair (@laniblair) on

Lady in red🌹 Bikini set: @prettylittlething

A post shared by Lani Blair (@laniblair) on

You know a wise man once said, nothing at all. Dress: @fashionnova💋

A post shared by Lani Blair (@laniblair) on